Sepetim
Sepetinizde ürün bulunmuyor.
Image
Dichento Türkiye | Tuesday, August 22, 2023 | Dichento Terlik

❕ Genel Bakım Önerileri

Dichento Terlik ve Ayakkabı Kullanma Talimatı

▪ Ayakkabılarınızı giymeye bazen bir gün ara vermenizi öneririz, böylece ayakkabılarınızın emdiği ter buharlaşabilir ve kullanım süresini uzatabilirsiniz.

▪ Ayakkabıları giymediğiniz zamanlarda onları bir ayakkabı kalıbında tutmak, ayakkabılarınızın sağlıklı ve iyi görünmesine yardımcı olacaktır.

▪ Ayakkabılarınızı doğrudan sıcak veya soğuktan uzak bir alanda saklamanızı öneririz.

▪ Ayrıca nemden korumak da önemlidir.

▪ Islak veya nemli ayakkabıları sadece oda sıcaklığında tutmalısınız.

▪ Hızlı kurutmak için güneşe, saç kurutma makinesine veya ısıtıcıya maruz bırakmayın. Aksi takdirde tabanlar, yapıştırma, dikişler veya deri konusunda sorunlar yaşamanız kaçınılmaz olacaktır.

▪ Ayakkabılarınızı hiçbir şekilde yıkamayın.

▪ Ayakkabılarınızdan çamur çıkarmak için öncelikle kurumasına izin verin ve ardından hafif nemli bir bezle silin.

▪ Kullandığınız ayakkabının derisi kış koşullarına uygun olsa bile, kar yağışı sırasında buzlanmayı önlemek için zemine dökülen kimyasal solüsyonlar ayakkabı derisini yakar ve sonra lekeler bırakır. Maalesef bunun için bir çözüm yok. Bu nedenle kışın ayakkabılarınızı uzun süreli kullanım için iç mekanlarda giymenizi öneririz.

▪ Yağmurlu havalarda ayakkabılarınızı kullanmak, ömürlerini kısaltacaktır.

▪ Ayakkabı bakımı konusundaki bilginize çok emin değilseniz, ayakkabılarınıza kendiniz müdahale etmeyin, her zaman yetenekli ayakkabı uzmanlarına güvenebilirsiniz.

▪ İlk başta dikişleri hissetmek tamamen normaldir. Zamanla dikişler için kullanılan bal mumu kaplı iplik yumuşayacaktır.

Eğer başka bir konuda yardımcı olabileceğim bir sorunuz olursa, lütfen çekinmeden sorun! :)